Članci poređani po datumu: petak, 19 jul 2019

PRVI LETNJI KAMP ZA OSOBE LEČENE OD RAKA U SRBIJI će biti održan od 5-8 septembra u Bačkom Monoštoru, u kampu Crvenog krsta.

Preko platforme Donacije.rs uspešno je realizovana kampanja koja je trajala 63 dana i okupila 158 donatora iz zemlje i inostranstva, obezbedjujući na taj način sredstva za realizaciju kampa. Mnoge lečene osobe su se odvažile da postanju članovi ovog udruženja pacijenata i članarinom podržale kampanju. Mnoge društveno odgovorne kompanije, sportisti, sugradjani su razumeli naše potrebe. Neke naše kolege i lični prijatelji su nas podržali da se i dalje trudimo obrazujući lečene osobe za lakši život sa bolesti i uspešnije kretanje kroz sistem lečenja. Bolest je na jedno mesto okupila one kojima je pomoć i edukacija neophodna - lečene i njihove porodice, kao i stručnjake i osobe sa iskustvom u bolesti, koje mogu pružiti dragocenu pomoć savetima i ličnim primerom.

Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli i tako postali deo naše velike humane porodice.

Mi smo svesni da samo davanjem osećamo vrednim. Zato ćemo i mi na kampu dati sve od sebe da istražimo, otkrijemo i primenimo razne postupke kako bi smo doprineli komfornijem životu osoba lečenih od raka.

Objavljeno u 2019. godina
© 2024 NALOR - Nacionalna asocijacija lečenih od raka. Web by Chilli media
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…